Paadimees jäi piiriveekogul hätta

LEPM
Copy
Piirivalvurid pukseerisid paadi koos omanikuga sadamasse. Foto on illustratiivne.
Piirivalvurid pukseerisid paadi koos omanikuga sadamasse. Foto on illustratiivne. Foto: Ain Liiva/Virumaa Teataja

Piirivalvurid tuvastasid 27. juuli õhtul, et üks piiriveekogule registreerunud paat ei ole õhtuks järvelt tagasitulekust teada andnud.

Kella 23 paiku leiti paat järvelt üles ning selgus, et mehe mobiiltelefon oli tühjaks saanud ja paadimootor ei läinud käima. Piirivalvurid pukseerisid paadi sadamasse.

27. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Kasahstani Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 10 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ja talle kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld.

Samal päeval kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kahte Venemaa kodanikku, kes olid viibinud Schengeni viisaruumis 15 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Naistele koostati lahkumisettekirjutused.

Samuti kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Usbekistani Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 82 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

27. juulil tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktis Eestisse sisenemise ühel Ukraina kodanikul, kel puudusid vajaminevad dokumendid või kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged. Isikud suunati tagasi Venemaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles