Rõuge staadion sai murukatte alla

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Rõuge vallavanem Britt Vahter palus artikli ilmestamiseks ehitajatelt erandkorras luba kunstmurul pilti teha. Valmival staadionil muidu veel käia ei tohi.
Rõuge vallavanem Britt Vahter palus artikli ilmestamiseks ehitajatelt erandkorras luba kunstmurul pilti teha. Valmival staadionil muidu veel käia ei tohi. Foto: Danel Rinaldo

Rõuge põhikooli staadion sai juulis murukatte alla ning peaks lõplikult valmima juba sel sügisel. Täismõõdus jalgpalliväljak ja staadion on peale kooliõpilaste avatud ka Rõuge kogukonnale ning sobivad võistluste korraldamisekski.

«Valmiv staadion on eriline, sest see on ühtaegu täismõõtmetes ja kompaktne,» lausus Rõuge vallavanem Britt Vahter. «Meil pole oodata massidele korraldatavaid võistlusi, seega on vaid kolm jooksurada. Selliselt on pind otstarbekalt kasutatud ja ka ehitus soodsam.»

Staadion on vallavanema sõnul mõeldud eelkõige Rõuge põhikooli, aga ka valla teiste koolide õpilastele sportimiseks. «Et suur investeering saaks maksimaalselt kasutatud, on spordirajatis avatud ka kogukonnale, kohalikele spordiklubidele, noorsootööasutustele,» rääkis Vahter. «Täismõõtmetes jalgpalliväljak võimaldab pidada suuremaid jalgpallikohtumisi, aga miks mitte ka muid mõõduka suurusega võistlusi, näiteks kergejõustikuvõistlusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles