Kagukeskuses avab uksed Sinsay moekauplus

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Kauplus Sinsay avab järgmisel nädalal uksed ka Võru Kagukeskuses.
Kauplus Sinsay avab järgmisel nädalal uksed ka Võru Kagukeskuses. Foto: Mihkel Maripuu

Järgmisel reedel avab Võru Kagukeskuses uksed Sinsay kauplus. Tuntud moebränd Sinsay kuulub Poola suurimale rõivafirmale LPP.

Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay moebrände haldav LPP Estonia OÜ avab sel aastal viis uut Sinsay kauplust. Augustis ja septembris teevad uksed lahti ka esimene Sinsay kauplus Võrus ja Haapsalus.

«Ainuüksi Võru ja Haapsalu kaupluste avamisega tekitame kahes Eesti väikelinnas juurde ligi 30 uut töökohta. Pakume poodide üleselt äsja kooli lõpetanud noortele esimese töökoha võimalust ja hulgaliselt võimalusi edasise karjääri kujundamisel,» ütles LPP Estonia OÜ tegevjuht Kaidi Kask.

Sel ja järgmisel aastal plaanib LPP kokku avada ligi 20 uut kauplust. Poodide lisandumisega suurendab ettevõte ka e-kaubanduse osakaalu, seda nii Eestis kui üle maailma. Kokku annab LPP Eestis tööd veidi enam kui 400 inimesele.

LPP Estonia OÜ arendab ja haldab Eestis ja Soomes rahvusvahelisi kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay. Tänaseks on avatud 33 kauplust üle Eesti ja 5 kauplust Soomes.

Emaettevõte LPP SA opereerib 20 riigis üle maailma, omades üle 2000 kaupluse ja andes tööd rohkem kui 25 000 inimesele Euroopas, Aasias ja Aafrikas. LPP on Poola suurim rõivafirma. Sinsay kaubamärk lisandus ettevõtte portfell 2013. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles