Laatre alevikus avati taas pood

LEPM
Copy
Laatre pood on taas avatud.
Laatre pood on taas avatud. Foto: Valga vallavalitsus

Valga vallas Laatre alevikus avati laupäeval taas pood, kust kõik esmavajaliku kätte saab.

Lisaks tavakaubale saab ka kohalikku toodangut – letis oli avamispäeval näiteks ka Kopra sahvri kartul, porgand, kurk ja sibul. Vastsed kaupluseruumid asuvad endises vallamajas ja pood ootab ostjaid lausa kuuel päeval nädalas.

Poodi peavad Vjatšeslav ja Margarita Lehter, kelle sõnul annavad proovipäevad kinnitust, et kohalikele ja ka läbisõitjatele on poodi vaja. Kõige populaarsemaks tooteks on osutunud hamburger, mida läheb päevas müüki 60–70 tükki.

Laatre poe avamisel seisavad kaupluse ees (vasakult) Valga asevallavanem Kaupo Kutsar, poepidajad Vjatšeslav ja Margarita Lehter ning vallavanem Monika Rogenbaum.
Laatre poe avamisel seisavad kaupluse ees (vasakult) Valga asevallavanem Kaupo Kutsar, poepidajad Vjatšeslav ja Margarita Lehter ning vallavanem Monika Rogenbaum. Foto: Valga vallavalitsus

Juba peetakse poes ka laienemisplaane nii ruumi kui teenuste mõttes. Näiteks on kavas üles seada kohviautomaat, et kohvisõbradki tee uude poodi üles leiaksid. Samuti on kavas parandada ligipääsetavust ja paigaldada sisenemiseks kaldtee.

Valga Vallavalitsuse poolt käisid Laatre poele edu soovimas vallavanem Monika Rogenbaum ja asevallavanem Kaupo Kutsar. Heade sõnadega kostitasid tegusaid poeomanikke paljud kogukonnaliikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles