Lähipäevad tulevad üsna päikselised ja mõõdukalt soojad

LEPM
Copy
Järgmise nädala soe ilm laseb nautida suviseid meelelahutusi.
Järgmise nädala soe ilm laseb nautida suviseid meelelahutusi. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi lähipäevadel tuleb arvestada vihmasadudega, on ilmad siiski suviselt soojad ja parasjagu päikselised.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis sajab mitmel pool vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, hommikul pöördub tuul läände ja edelasse 5-11 m/s. Sooja on 12-16 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub valdavalt lääne- ja edelatuul 5-10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 19-23 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8, öö hakul rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Hommikul pöördub tuul lõunakaarde. Sooja on 8-13, rannikul kuni 15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 19-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 4-10 m/s. Sooja on 13-18 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 4-10 m/s. Sooja on 22-26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles