Taas saabuvat leitsakut jätkub reedeni

BNS
Copy
Päike. Pilt on illustreeriv
Päike. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Lähipäevadel saabuvat väga kuuma ilma, kui õhusooja maksimumid kerkivad 29 kraadini, jagub reedeni, siis läheb taas veidi jahedamaks, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 4–10, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 12–18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 3–9 m/s. Sooja on 22–28 kraadi.

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 15–20 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul sajab saartel kohati hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 4–9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 23–29 kraadi.

Laupäeva öösel lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Vihmasadu levib Lääne-Eestist aeglaselt ida poole. Puhub lõunakaare tuul, Lääne-Eestis pöördub hommikuks läänekaarde ja puhub 3–9 m/s. Sooja on 15–20 kraadi. Ennelõunal on muutliku pilvisusega ilm. Mandril sajab laialdaselt vihma. Pärastlõunal lääne poolt alates selgineb ja sadu taandub itta. Puhub läänekaare tuul 4–10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 18–23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles