Pritsumehed tulid Inglismaalt tagasi esikohaga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Võidukasse tiimi kuulusid Timo Laks (vasakult), Kristjan Mikk, Alor Kasepõld ja Mart Liblik.
Võidukasse tiimi kuulusid Timo Laks (vasakult), Kristjan Mikk, Alor Kasepõld ja Mart Liblik. Foto: Tõrva Firefighters

Tõrva kandi pritsumehed on tuntud nii suurepäraste tulemuste poolest kõikvõimalikel võistlustel kodus ja võõrsil kui ka näiteks tänu omapärastele heategevuslikele kalendritele.

Äsja saavutas nende meeskond Tõrva Firefighters koosseisus Mart Liblik, Timo Laks, Kristjan Mikk ja Alor Kasepõld võidu Inglismaal Hull Citys peetud võistlusel British Firefighter Challenge 2022. Individuaalvõistlusel tuli aga Kasepõld oma vanusegrupis esimeseks ja üldarvestuses oli ta kolmas. Seejuures leidsid individuaalne ja meeskondlik võistlus aset kahel järjestikusel päeval.

Nagu tõdes Kristjan Mikk, sarnaneb jõuproov kodustel Tõrva Tule-Päevadel toimuva jõuprooviga Tõrva Challenge, siiski on nende vahel ka väikesi erinevusi.

«Kõige keerulisem oligi ehk see, et täpselt sellisel kujul võistlusel keegi meist enne osalenud ei olnud ja see andis väikese eelise kohalikele, juba kogenud võistlejatele,» märkis Mikk. «Füüsiliselt midagi liialt keerulist ei olnud, kuna meist kõik on kutsespordis juba piisavalt kogenud.»

Võitu hindavad tiimi liikmed kõrgelt. «Võistkonnavõistlusel osales kokku 18 meeskonda Suurbritanniast ja mujalt Euroopast, konkurents oli tihe ja jooksud pingelised,» märkis Mikk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles