Politsei palub abi Raplas kodust lahkunud 80-aastase Valeri leidmisel

LEPM
Copy
Politsei palub abi Raplas kodust lahkunud 80-aastase Valeri leidmisel.
Politsei palub abi Raplas kodust lahkunud 80-aastase Valeri leidmisel. Foto: PPA

Politsei palub abi Raplas kodust lahkunud 80-aastase Valeri leidmisel. Valeri lahkus kodust 22. juulil, pärast seda ei ole lähedased temaga enam ühendust saanud. Mobiiltelefoni mehel lahkudes kaasas ei olnud.

Valeri on erakordselt hea suhtleja, kes räägib endast tihti kolmandas isikus. Vaatamata kõrgele eale, ei valmista talle raskust läbida pikki vahemaid, nende läbimiseks võib ta kasutada ka võõraid jalgrattaid. Politseile laekunud info kohaselt oli Valeri enne lahkumist küsinud suunda Lätti ning väitnud, et soovib välja jõuda Pariisi. Näiteks lahkus Valeri 2020. aastal samuti kodust ning mees leiti hiljem hoopis Poolast. Ka praegu on alust arvata, et mees on riigist lahkunud ning võtnud suuna Kesk-Euroopa poole.

Valeri on umbes 165 cm pikk ja ta kandis lahkumise hetkel tumedat lukuga fliisi ning tumedaid pikki pükse. Peas kannab mees pidevalt tumedat kaabut.

Politsei palub kõigil, kellel on infot Valeri võimaliku asukoha kohta, anda sellest märku hädaabinumbril 112 või võtta Valeril endal ühendust mõne lähedasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles