Valgamaa Spordiliidu etteotsa asus uus juht

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valgamaa Spordiliidu uus tegevjuht Tiit Kattai tegeleb nii petangi kui piljardimänguga. Viimased 17 aastat on ta juhtinud Valga bowling'u-keskust.
Valgamaa Spordiliidu uus tegevjuht Tiit Kattai tegeleb nii petangi kui piljardimänguga. Viimased 17 aastat on ta juhtinud Valga bowling'u-keskust. Foto: Arvo Meeks

Värskelt Valgamaa Spordiliidu tegevjuhiks valitud Tiit Kattai sõnul on ametikoha ülesannete ülevõtmine keeruline. Spordivaldkonna organiseerimisega on tal aga aastakümneid kokkupuuteid.

Valgamaa Spordiliidu üldkoosolek kogunes 1. augustil, et valida organisatsioonile uus juhatus. Uus juhatus omakorda valis kolmapäeval uue tegevjuhi. Liit jäi tegevjuhita, kui juuli keskel suri pärast pikalt kestnud rasket haigust senine pikaaegne eestvedaja Rein Leppik. Kolleegid tõdesid siis, et mantlipärija leidmine tuleb keeruline.

Nüüdseks on uus juht siiski paigas. Senises juhatuses olid Valev Sisov, Tiit Kattai, Mati Raudsepp ja Olver Kaljuvee. Uus juhatus koosneb viiest liikmest. Alles jäid Sisov ja Kattai, uued liikmed on Viljo Grauding, Meelis Kuivits ja Riho Meri. Juhatuse esimeheks sai Valev Sisov. Uus juhatus valis tegevjuhiks valgalase Tiit Kattai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles