PILDID ⟩ Pukas peeti Gerli Padari juhtimisel juubelihõngulist öölaulupidu

Maarius Suviste
, reporter
Copy

Reedel peeti Otepää vallas Pukas öölaulupidu, mis sel aastal toimus juba 15. korda.

Traditsiooniliselt päev enne Eesti taas vabaks saamise päeva peetav meeleolukas pidu kandis tänavu pealkirja «Me pole enam väikesed».

Üles astusid naiskoor Helletajad, segakoor Karp, Urvaste segaansambel, Valga kammerkoor, Tartu naiskoor Domina, segakoor Rõõm, Tõlliste-Puka-Sangaste segakoor, Tarvastu-Õru laulukoor, Lüllemäe Lüürikud, segakoor U-Tuur, Tõrva kultuurimaja naisansambel Hermes, Kambja segakoor Läte ja laulukoor Viisiratas. Dirigeerisid Merle Soonberg, Margit Aigro ja Reet Kuntus.

Kooride eeslauljana astus üles artist Gerli Padar. Koore ja solisti saatis bänd Horoskoop koosseisus Martin Trudnikov, Roland Jairus, Ülo Mälgand ja Jaanus Salm.

Seekordsel peol mitte ainult ei lauldud, vaid esimest korda astusid üles ka rahvatantsijad – laval käis Sangaste segarahvatantsurühm Kõvvera Kõdara.

Kuna tänavu oli Puka öölaulupeol juubel, siis pidu kultuurimaja pargis viimase lauluga otsa ei saanud. See jätkus simmaniga, mille tõmbas käima ansambel Starter.

«Öölaulupidu saab nimetada tõeliseks üheks kõige suuremaks ja lemmikumaks sündmuseks Pukas ja üldse Lõuna-Eestis,» lausus Puka kultuurimaja kultuurikorraldaja Katrin Uffert.

Õhtut juhtinud Gerli Padar oli sellega igati päri, kiites öölaulupidu, laulukoore, bändi, korraldajaid ja publikut taevani. «Äge! Võimas!» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles