PILDID Karilatsis peeti meeleolukat Ökofestivali

Maarius Suviste
, reporter
Copy

Põlvamaal Karilatsi vabaõhumuuseumis leidis pühapäeval aset traditsiooniline Ökofestivali laat. Seal kaubeldi käsitöö, looduse- ja tervisekaupadega ning puhtas looduses kasvatatud toidu, maa- ja metsaandidega.

Oma toodetega olid esindatud väiketootjad pea igast Eestimaa nurgast. Pakuti nii Peipsi sibulat, küüslauku, mett, juustu, kodukalja, sinki-vorsti, jäätist, leiba-saia kui ka taimi, raamatuid, sepiseid, ehteid, riideid, keraamikat ja palju muud.

Traditsiooniliselt oli Ökofestivali käigus ka muid vahvaid tegevusi. Räpina aianduskooli inimesed õpetasid meisterdama putukahotelli, lapsed said sõita Kirsi ponitalu ponidega, kätt sai proovida vibulaskmises, sõita Taevaskoja rongi Peetrikesega ning teha palju muud põnevat.

Festivali laval astus üles Nedsaja Küla Bänd. Samuti tulid rahva ette muusikuid Sille Ilvest ja Martin Leamonit ühendav Duo Sild, mis on sõlminud üheks Eesti ja Walesi juurtega muusika. Põlvamaalt pärit Aia Rikka esitas külakandlel nii pärimus- kui popmuusikat ning samuti omaloomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles