Põlva Cupi võit jäi koju

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võidukas Põlva Serviti tiim
Võidukas Põlva Serviti tiim Foto: Helin Potter

Põlvas Mesikäpa hallis leidis 14. korda aset Põlva Cupi käsipalliturniir. Osalesid nii Leedu kui ka Eesti võistkonnad, paraku pidi Leedu meeskond HC Vilnius Amber koroona tõttu viimasel hetkel võistlusest loobuma.

Nii kulges turniir viie võistkonna vahel: võõrustaja Põlva Serviti, Viljandi HC, SK Tapa / N.R. Energy, HC Kehra / Horizon Pulp & Paper ja Klaipeda Dragunas (Leedu).

Pärast esimest turniiripäeva püsis Serviti võidukursil, sest esimesest mängust SK Tapa/N.R. Energy tiimiga väljus Serviti võiduga 40 : 20. Suurimad skoorijad Serviti poolelt olid Alfred Timmo ja Tõnis Kase viie väravaga, nelja tabamusega panustasid Hendrik Varul, kapten Henri Sillaste ja Jürgen Rooba.

Ka teisel päeval jätkas Serviti võidulainel, kui alistati Klaipeda Dragunase seisuga 37 : 28. Skoori tegid Hendrik Varul lausa üheksa tabamusega, Henri Hiiend ja Mathias Rebane viie ning Henri Sillaste ja Sander Sarapuu nelja väravaga.

Viimane turniiripäev algas Serviti ja HC Kehra /Horizon Pulp & Paperi kohtumisega. Mäng lõppes põlvakate selge võiduga 39 : 24. Kõige enam viskasid Serviti eest väravaid Mathias Rebane (11 väravat) ning Hendrik Varul (viis), Alfred Timmo (viis) ja Jürgen Rooba (viis).

Serviti ja Viljandi HC matš leidis sama kindla lahenduse seisuga 35 : 19. Hendrik Varuli arvele jäi seitse väravat, viis tabamust said kirja Henri Sillaste ja Jürgen Rooba.

Serviti mängis koosseisus Jürgen Lepasson, Sander Sarapuu, Tõnis Kase, Robin Oberg, Kermo Saksing, Andris Celminš, Mathias Rebane, Jürgen Rooba, Hendrik Varul, Henri Sillaste, Arturs Meikšans, Anatolii Chezlov, Indrek Neeme, Henri Hiiend, Carl-Eric Uibo, Eston Varusk, Alfred Timmo. Meeste treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi.

«Turniir läks hästi, kuna suutsime võidu koju jätta,» nentis meeskonna kapten Henri Sillaste. «Kui aga mängulise poole pealt võtta, siis see ei andnud tervikpilti meeskonnast. Kõikides mängudes saime vastasest suhteliselt kindlalt jagu. Mitu võistkonda oli kohal noorenenud koosseisuga, aga meie olime parimas rivistuses ja saime jagada mänguaega võrdselt kõikide mängijate vahel.»

LÕPPJÄRJESTUS

  1. Põlva Serviti (8 punkti)
  2. SK Tapa/N.R. Energy (6 punkti)
  3. HC Klaipeda Dragunas (4 punkti)

Allikas: Põlva käsipalliklubi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles