Võru Järve kooli hakkas juhtima Maie Oppar

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Võru Järve kooli juhina alustab sellest õppeaastast tööd Maie Oppar, kes töötas enne seda aastaid eripedagoogina Rõuge vallas.
Võru Järve kooli juhina alustab sellest õppeaastast tööd Maie Oppar, kes töötas enne seda aastaid eripedagoogina Rõuge vallas. Foto: Tomi Saluveer

Võru Järve kooli juhina alustab sellest õppeaastast tööd Maie Oppar. Toimetulekukooli uus direktor võtab töö üle Järve kooli loojalt ja pikaaegselt eestvedajalt Reet Kangrolt.

«Väga tore on nii alustada, kui ees on ootamas mõnus ja paraja suurusega koolipere ning hästi toimiv meeskond,» lausus Oppar. Ta tõdes, et koolijuhil on alati hea, kui meeskond on komplekteeritud ning pole vaja kooliaasta eel konkurssidega töötajaid otsida.

Eripedagoogi ettevalmistusega Oppar töötas neli aastat Vastseliina internaatkoolis, kus õpetati erivajadusega lapsi. Seejärel arendas ta Rõuge vallas kaheksa aastat eripedagoogilist suunda. Ruusmäe külas elav Oppar oli Rõuge lasteaia logopeed, seejärel Rõuge koolis eripedagoog ning juhtis viimased kolm aastat Rõuge koostöökeskust, mis pakub tugiteenuseid kõigile valla haridusasutustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles