Lucas Leoki film jõuab teleekraanile

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Filmi «Lucas Leok #111 – esimene dekaad» esilinastus. Fotol isa Aigar, ema Triin ja lapsed Lucas ning Lucia Leok.
Filmi «Lucas Leok #111 – esimene dekaad» esilinastus. Fotol isa Aigar, ema Triin ja lapsed Lucas ning Lucia Leok. Foto: Katrin Käis

Reedel esilinastub televisioonis film Sõmerpalu motoklubi noorest krossisõitjast Lucas Leokist.

Lucas Leok tuli pühapäeval Soomes Vantaas peetavatel juunioride motokrossi maailmameistrivõistlustel klassi 65cc maailma karikavõitjaks.

Lucas Leok on pärit kuulsast motospordisuguvõsast, kus võidusõiduga on tegelenud juba neli põlvkonda. 2021. aastal tuli Lucas vaid 9-aastasena motokrossis Euroopa meistriks. Film räägib noore võidusõitja esimestest spordiaastatest ja tutvustab Lucase taustameeskonna tegemisi. 

Noore spordimehe isa Aigar Leoki sõnul räägib film Lucase loo sünnist selleni, kuidas poiss leidis tee motokrossini ning kuhu ta praeguseks on jõudnud. «Samuti on näha, mida tulemuste nimel iga päev teeme ning kes on meie taustajõud,» lisas Aigar Leok.

Filmis on muu hulgas kasutatud video-materjali, mida perekond on aastate jooksul ise filminud, samuti Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni materjali.

Film «Lucas Leok #111. Esimene dekaad» valmis 2022. aastal ning seda näitab reede õhtul kell kaheksa telekanal ETV2. Filmi režissöör on Kristjan Ojang, filmi tootis Okri Productions OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles