Valga jätkab kriitikat pälvinud toitlustajaga esialgu koostööd

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga lasteaedade hoolekogude esindajad kohtusid mullu sügisel kultuurikeskuses vallavalitsuse ja toitlustaja Gurmann OÜ esindajatega.
Valga lasteaedade hoolekogude esindajad kohtusid mullu sügisel kultuurikeskuses vallavalitsuse ja toitlustaja Gurmann OÜ esindajatega. Foto: Tiit Loim

Kuigi Valga lasteaedade praegust toitlustajat on vahelduva eduga saatnud etteheited ja vallavalitsus plaanis vahepeal toitlustaja vahetamist, on koostöö seni kestmas. Ametkonnad oma menetlustega toitlustaja töös vigu ei leidnud.

Rahulolematus piirilinna lasteaedade toitlustamisega tekkis eelmise aasta sügisel, kui vallavalitsuseni jõudis lastevanemate avaldus. Selles nõuti linna lasteaedades käijate kvaliteetset toitlustamist, millega toona uus teenusepakkuja Gurmann OÜ polevat piisavalt hästi hakkama saanud. Näiteks heideti ette, et toit hilineb ja osa lapsi tuleb koju tühja kõhuga.

Vahepeal andis vallavõim firmale võimaluse asjad korda saada, ent tänavu juuniks esile kerkinud uued mured panid valla vahepeal uue toitlustaja leidmist kavandama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles