Valga muusikakooli neljal õpetajal täitus kokku 200 tööaastat

LEPM
Copy
Valga muusikakooli õpetaja Lenel Rand (ees keskel) tähistas 55 aasta tööjuubelit, Helle Minski (ees vasakul) ja Vladimir Minski (ees paremal) 50 aasta tööjuubelit ning Merike Pauskar (ülemises reas vasakul) 45 aasta tööjuubelit.
Valga muusikakooli õpetaja Lenel Rand (ees keskel) tähistas 55 aasta tööjuubelit, Helle Minski (ees vasakul) ja Vladimir Minski (ees paremal) 50 aasta tööjuubelit ning Merike Pauskar (ülemises reas vasakul) 45 aasta tööjuubelit. Foto: Valga vallavalitsus

Augustikuu viimasel päeval õnnitlesid Valga muusikakooli raudvara vallavanem Monika Rogenbaum, muusikakooli direktor Tiia Parmo ja kooli kollektiiv – neljal õpetajal täitus kokku 200 tööaastat, teatas Valga vallavalitsus.

Lenel Rand tähistas 55 aasta tööjuubelit. Ta on tuntud ja tunnustatud muusika- (eelkõige klaveri-) õpetaja Eestis ja kaugemalgi. Tema ette valmistatud ja läbi viidud on paljud piirkonna kultuurisündmused, milledel ta sageli ise ka interpreedina üles astub.

Helle Minskil täitus 50 aastat õpetatamist. Minski on süsteemselt klaverimänguõpetust jagav õpetaja ja kontsertmeister, kes on ise alati valmis uut õppima ning koolipere erinevates arutlustes oma põhjendatud arvamusi avaldama.

50 aasta tööjuubelit tähistas ka Vladimir Minski, mitmete Eesti akordioniõpetajate õpetaja – ikka meeles ja eeskujuks.

Merike Pauskaril täitus õpetamise alustamisest 45 aastat. Ta on klaveriõpetaja, kes oskab edukalt juhendada väga erinevate huviliste muusikaõpinguid. Orienteerub väga hästi muusikahariduse üldistes suundumustes ning aitab kaasa kaasaegse õpikäsitluse rakendamisele muusikakoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles