Piirilinn otsib kolemaja lammutajat (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tähe tänaval asuv viiekorruseline lõpuni ehitamata korterelamu on seisnud pikka aega tühjana. Nüüd ootab seda ees lammutamine.
Tähe tänaval asuv viiekorruseline lõpuni ehitamata korterelamu on seisnud pikka aega tühjana. Nüüd ootab seda ees lammutamine. Foto: Arvo Meeks

Valga vallavalitsus on välja kuulutanud riigihanke Valga linnas Tähe tänav 31a kinnistul asuva endise kortermaja lammutamiseks ja maa-ala korrastamiseks.

Hankedokumentidest selgub, et Tähe tn 31a asub 1980ndate aastate lõpus ehitatud viiekorruseline paneelkorterelamu, ehitusaluse pinnaga 466 m², mis kuulub täies mahus lammutamisele. Hoone on üle 30 aasta seisnud tühjana ja kasutuseta, mistõttu on hoone räämas, lagunenud ja muutunud täiesti kasutus- ja elamiskõlbmatuks.

Antud ehitis on vabalt ligipääsetav igaühele, ümbruskonda risustav ning varisemisohtlik, mistõttu on tekkinud ohtlik olukord selle hoone ümbruses või sees viibivatele inimestele. Elamu tehniline seisukord on mitterahuldav ning hoone normaalne tavapärane ja õige ekspluatatsioon pole praeguses olukorras võimalik.

Pakkumuste esitamise tähtaeg on 20. september.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles