Noored jooksevad 28 paigas eakaaslaste heaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Heategevuslik teatejooks 2020. aastal Otepääl
Heategevuslik teatejooks 2020. aastal Otepääl Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Tänavuse üleriigilise spordinädala avab 23. septembril koolinoorte heategevuslik teatejooks. Osalema on oodatud 5.–9. klasside õpilased, kes annavad sel moel panuse liikumisvõime kaotanud laste heaks.

Jooksul saab osaleda 28 paigas üle Eesti. Valgamaal leiab see aset nii Tõrva gümnaasiumi pargis, Valga linnapargis kui Otepää keskväljakul. Samuti toimub jooks Põlva ja Võru staadionil.

«Teatejooksu puhul on oluline osavõtt ja kaasamõtlemine, sest võitjaid välja ei selgitata,» ütles teatejooksu eestvedaja Erik Pallase. «Jooks annab Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse toetusfondi kaudu panuse liikumisvõime kaotanud laste heaks. See omakorda õpetab noori hoolima inimestest enda ümber ning hindama heategude tähtsust,» lisas Pallase.

Iga kool saab välja panna piiramatul arvul kaheksaliikmelisi võistkondi, iga jooksja peab läbima 200 kuni 400 meetri pikkuse distantsi. Registreerimine on avatud kuni 13. septembrini jooksu kodulehel.

Täiskasvanud saavad laste panust ning Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse tegevust toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (kõne hind on 7 eurot) või tehes ülekande HNRK Toetusfond SA kontole SEB pangas EE451010220268957228 märksõnaga «Teatejooks». LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles