Eesti tervishoiujuhid kogunevad täna sügiskonverentsile Võrru

LEPM
Copy
Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule sõnul on teadmiste, ideede ja kogemuste vahetamine kaunis kohas Võrus ning heas seltskonnas on väärt üritus, kus osalevad nii haiglate esindajad üle Eesti kui ka meie head koostööpartnerid ministeeriumitest, haigekassast ja erialaseltsidest.
Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule sõnul on teadmiste, ideede ja kogemuste vahetamine kaunis kohas Võrus ning heas seltskonnas on väärt üritus, kus osalevad nii haiglate esindajad üle Eesti kui ka meie head koostööpartnerid ministeeriumitest, haigekassast ja erialaseltsidest. Foto: Mihkel Maripuu

Võrus toimub kolmapäeval ja neljapäeval Haiglate Liidu traditsiooniline sügiskonverents «Tervihoiu tervis», mille keskmes on ühelt poolt tervishoiupoliitika kujundamine, juhtimine ja tervishoiu rahastamine ning teisalt tervishoiutöötajate defitsiit ja järgmiste tervishoiutöötajate põlvkondade koolitamine.

„Tervishoiuvaldkonna olulisusest on viimaste aastate kontekstis võimatu mööda vaadata. Et Eesti meditsiinisektorisse koondunud parimad teadmised leviksid ja paneks probleemide lahendamiseks tervishoiujuhtidel mõtted liikuma, korraldabki Haiglate Liit igal aastal sügiskonverentsi. Tänavu oleme Võrus,“ märkis Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule. „Teadmiste, ideede ja kogemuste vahetamine kaunis kohas ning heas seltskonnas on väärt üritus, kus osalevad nii haiglate esindajad üle Eesti kui ka meie head koostööpartnerid ministeeriumitest, haigekassast ja erialaseltsidest.“

Konverentsi esinejate hulgas on sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Heidi Alasepp, tervisekassa juhatuse liikmed, meditsiiniteemadega süvendatult tegelev vandeadvokaat doktor Ants Nõmper, Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna dekaan professor Margus Lember ja mitmed teised tervishoiusektori juhid.

Eesti Haiglate Liit on mittetulundusühing, mis ühendab vabatahtlikkuse alusel tervishoiuteenust pakkuvaid Eesti tervishoiusektori tööandjaid. Haiglate Liidu peamine eesmärk on oma liikmete ühiste huvide edendamine tervisevaldkonnas ning koostöö arendamine liikmete ja koostööpartnerite vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles