GALERII ⟩ Pühajärve põhikooli lasteaed avas uued ruumid

LEPM
Copy

Pühajärve Põhikooli lasteaed «Pipi» sai juurde kaks uut, remonditud tuba Pühajärve raamatukogu teisel korrusel. «Pipi» lasteaeda tuli juurde kuus last.

Uued ruumid avasid Pipi patsi lahti punumisega Otepää vallavanem Jaanus Barkala ja haridusnõunik Janika Laur.

Varem majas asunud kolme pisikese ruumi asemel on nüüd suur ja valgusküllane magamis- ja mängutuba ning lisaks ruumikas õppekabinet. Lasteaia teine korrus on nüüdseks täielikult renoveeritud.

«Mul on hea meel, et meil on taaskord põhjust ruume laiendada ja remontida, sest lapsi on juurde tulnud,» sõnas Otepää vallavanem Jaanus Barkala. «Tänan ka ehitajat nutika lahenduse eest, mis muutis lasteaia ruumid hubaseks ja koduseks.»

Pühajärve Põhikooli direktor Miia Pallase meenutas, et Pühajärve raamatukogu hoone teisel korrusel asusid ka varem Pühajärve Põhikooli lasteaia ruumid. Aastaid tagasi kolis lasteaed koolimajja. Paar aastat tagasi jäid koolimaja ruumid aga kitsaks ning avati uus rühm remonditud ruumides.

«Suve hakul oli näha, et lapsi tuleb juurde ning ruumi enam ei olnud, siis saigi koostöös vallavalitsusega kiiresti leitud sobiv lahendus. Nüüd on meie maja korda tehtud,» lisas Miia Pallase.

Remonditööd teostas Otepää Ehitusgrupp. Kokku käib Pühajärve Põhikooli lasteaias 57 last, neist 22 last on Pühajärve raamatukogu teisel korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles