Valga stuudio laiendab uuel hooajal haaret

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Stuudio Joy koondab nii tantsu- kui lauluhuvilisi.
Stuudio Joy koondab nii tantsu- kui lauluhuvilisi. Foto: Arvo Meeks

Valga stuudio Joy on loorbereid lõiganud eelkõige moodsa tantsu valdkonnas, kõrgeid kohti on rahvusvahelistel võistlustel saavutanud ka nende laulusolistid. Sel sügisel hakkab stuudio aga korraldama ka seltskonnatantsu kursusi.

Seltskonnatantsu hakkab õpetama Valga noormees Ilja Parmenenkov, kes on võistlustantsuga tegelenud rohkem kui kümme aastat. Ta on saavutanud sel alal kõrgeid tulemusi rahvusvahelistel võistlustel nii Eestis kui välismaal.

Parmenenkov on ka üks kuuest Joy pedagoogist, kes viib pühapäevasel stuudio 28. hooaja avafestivalil «Tants on tulevik» läbi meistriklasse, juhatades huvilisi ladina-ameerika tantsude maailma.

Aleksander Makarov juhendab meistriklassi mudilastele, Vadim Šemeljov nüüdis- ja estraaditantsu huvilistele, Igor Lider tutvustab tänava- ning Nikolai Voitenko breiktantsu. Stuudio juht Marina Jerjomina võtab aga oma hooleks noored lauluhuvilised.

Stuudio on tegutsenud juba 27 aastat ja laienenud nüüdseks ka Tallinnasse.

Meistriklassides on Jerjomina kinnitusel oodatud kõik huvilised vanuses 5 kuni 45+. «See on võimalus saada uusi muljeid, positiivseid emotsioone, sukelduda loovuse maailma ja kohtuda huvitavate inimestega.»

Valgast alguse saanud stuudio on tegutsenud 27 aastat ja laienenud nüüdseks ka Tallinnasse. Sellel on lausa neli töökeelt: eesti, inglise, vene ja läti.

Eelmisel hooajal nopiti auhindu nii vabariiklikel kui rahvusvahelistel konkurssidel. Sel hooajal püüeldakse aga juba uute kõrguste poole. Ka proovib stuudio selle juhi sõnul elu meie ümber helgemaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles