Kanepisse asus tööle mitut valda juhtinud mees

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kanepi vallavalitsuse majandusosakonna juhatajana alustas tööd Rain Sangernebo
Kanepi vallavalitsuse majandusosakonna juhatajana alustas tööd Rain Sangernebo Foto: Kanepi vallavalitsus

18. augustist asus Kanepi vallavalitsuse majandusosakonna juhatajana tööle Rain Sangernebo, kes omab pikaaegset omavalitsuse süsteemis töötamise kogemust. 

Värskelt ametisse asunud majandusosakonna juhataja usub, et kohaliku omavalitsuse jaoks on tähtis roll kogukondadel ning aktiivsete kogukonnaliikmete toetamine võib viia suurte südamega tehtud tegudeni.

«Majandusosakonna vastustusalasse kuulub suuresti see, mille järgi valla elanik hindab oma elukeskkonda ja seeläbi kohaliku omavalitsuse olulisust üksikisiku jaoks. Me võime mitte tarbida kultuuri ja haridust, meist võib mööda minna lasteaia koha olemasolu või võimalus saada hooldust hooldekodus,» lausus Sangernebo.

»Aga ilma teede ja liiklusmärkideta, jäätmete ja korrastatud avaliku ruumita ei saa kuidagi. Samas on need alati suure avaliku kriitika objektid. Seniseid teadmisi ja kogemusi rakendades soovin luua Kanepi vallale olulist lisandväärtust,» sõnas uus majandusosakonna juhataja.

Rain Sangernebo on omandanud magistrikraadi Eesti Põllumajanduse Akadeemias agronoomia erialal, juhtinud Nõo valda vallavanemana 18 aastat ning Vara valda 12 aastat. Ta on Nõo vallavolikogu liige ja eelarvekomisjoni esimees. Lisaks osaleb ta SA Luke Mõis, SA Vapramäe- Vellavere- Vitipalu, Tartumaa Spordiliidu ja Eesti Kultuurkapitali Tartumaa ekspertgrupi töös. Vabal ajal meeldib talle sõita jalgrattaga, matkata, lugeda, kokata ja kultuuri nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles