Lähipäevil hoovihmad jätkuvad

BNS
Copy
Valmis tuleb olla ka hoovihmadeks. Pilt on illustratiivne.
Valmis tuleb olla ka hoovihmadeks. Pilt on illustratiivne. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevadel mitmel pool üle Eesti oodata hoovihmadega ilma.

Ööl vastu pühapäeva on muutliku pilvisusega, üksikute vihmahoogudega ilm. Puhub edela- ja läänetuul, saartel ja looderannikul lääne-, loodetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi. Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 13-16 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega üksikute vihmahoogudega ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 3-8, rannikul kuni 12 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab nõrka hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 5-11, Virumaal puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 12-15 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on öö hakul on vähese pilvisusega ilm, pärast keskööd pilvisus tiheneb. Kohati sajab hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 4-9, rannikul kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nõrka vihma. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9, saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 11-14 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles