Valgas valmis kortermaja vähekindlustatud inimestele (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavalitsuse ehitus- ja planeerimisteenistuse juhataja Urmas Möldre näitab vanas telliskivihoones valminud uusi kortereid.
Valga vallavalitsuse ehitus- ja planeerimisteenistuse juhataja Urmas Möldre näitab vanas telliskivihoones valminud uusi kortereid. Foto: Tiit Loim

Valgas Uuel tänaval asuva vana kahekorruselise tellishoone remont on lõppenud ning oktoobris peaks sisse kolima esimesed elanikud. Päris kõik endale seal korterit üürida siiski ei saa: maja on mõeldud vähekindlustatud inimestele.

Kunagist kutsehariduskeskuse ühiselamut aadressil Uus 14 asuti üürimajaks ümber ehitama mullu detsembris. Valga vallavalitsuse ehitus- ja planeerimisteenistuse juhataja Urmas Möldre sõnul on remonditööd nüüdseks vallale kui tellijale üle antud ja kasutuslubagi majal käes.

Jäänud on veel ühe kõrvalasuva lobudiku lammutusega seonduv bürokraatia, kuna hoone omanikega tuleb kokkuleppele jõuda. «Õhus on ainult üks asi: üks aiajupp on ehitamata, sest kõrval on üks lagunemisohus hoone, peame sellega veel tegelema.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles