GALERII ⟩ «Ohhoo, Otepää!» tõi kokku palju huvilisi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Eelmisel laupäeval toimus Otepää vallas «Ohhoo, Otepää! Maal elamise päev», mis tõi kokku ligi 1600 huvilist.

Otepää südalinnas sai nautida kultuuriprogrammi, mida pakkusid valla kultuurikollektiivid, ukrainlanna Anastasia Koliesnik ja pärimusmuusikaansambel Tradimus. Toimus ettevõtjate laat, Nõuni noortekohvik, avatud oli Külatänav.

Otepää keskväljak ja lipuväljak olid jagatud erinevateks aladeks – hariduse ja noorte, spordi, ettevõtluse ja sotsiaal alaks. Nõu sai küsida kohalikult kinnisvaramaaklerilt Janek Morosilt.

Toimusid vestlusringid, kus rääkisid Otepää ettevõtjad (Taavi Pirnipuu, Kadri Kalmus, Priit Salumaa, Aivar Riisalu, Tauri Paabo, Jüri Makarov) ning Otepääga seotud tipptegijad erinevatelt aladelt (Marju Länik, Priit Salumaa, Kaja Tuisk, Aivar Pilv, Meelis Kompus, Raul Eamets, Mark Eikner, Merilin Kirbits) ja Otepää kirjanik Erle Mägi.

Päevajuht oli Otepäält pärit näitleja Merilin Kirbits.

Lapsi rõõmustasid teadusteater ja mini-häkaton, toimusid erinevad viktoriinid ja mängud, vestelda oli võimalik valla sotsiaaltöötajate ja haridusjuhtidega ning teha vallavalitsusele ettepanekuid.

Oma uksed avasid elustiilitalud ehk Külakiired: Järve, Loojangu, Oleviku, Murumäe ja Kangro talu, Murimäe veinikelder ning Otepää aianduse ja mesinduse selts, kus sai katsetada mitmeid maal elamisega seotud tegevusi.

Maal elamise päeva korraldasid Otepää vallavalitsus, Otepää Külade Ühendus ja Otepää Kultuurikeskused. Sündmuse koordinaator oli Otepää Külade Ühenduse juhatuse liige Ivika Nõgel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles