GALERII ⟩ Põlva haigla mattus suitsu

, Põlva haigla kommunikatsioonijuht
Copy

Põlva haiglas korraldati eelmisel laupäeval evakuatsiooniõppus. Õppuse käigus evakueerisime kunstsuitsuga imiteeritud tulekahju tõttu terve neljandal korrusel oleva statsionaarse siseosakonna.

Õppused on olulised, et personal oleks ohuolukorras valmis õigesti ja elusid säästes tegutsema. Oleme väga uhked Põlva haigla personali üle, kes ei võtnud õppust kui mängu ja pingutades andsid endast kõik. Oleme kindlad, et patsiendid on alati kaitstud ja parimates kätes.

Meile tulid appi ka Lutsu Teatri näitlejaid, kes otsustasid ilusa päikselise sügispäeva veeta hoopis haiglas. Tänu nende näitlejameisterlikkusele erisuguste haiguslugudega patsiente mängides muutus seekordne õppus väga realistlikuks ja saime elutähtsate kogemuste võrra rikkamaks. Suur kummardus päästeameti meeste ees Põlva ja Räpina päästekomandost, kes sel aastal juba teist korda koos meiega õpivad. Kõik patsientide elu ja tervise nimel!

«Õppus täitis oma eesmärki,» nentis ka meie haigla ravijuht doktor Andres Meus. Oleme nüüd targemad, kogenenumad ja valmis ootamatusteks ning väljakutseteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles