Põlva Serviti jätkab meistriliigas täiseduga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Jürgen Rooba võib rõõmustada, kuna Põlva Serviti tänavu veel ametlikes kohtumistes kaotusekibedust ei ole pidanud tundma.
Jürgen Rooba võib rõõmustada, kuna Põlva Serviti tänavu veel ametlikes kohtumistes kaotusekibedust ei ole pidanud tundma. Foto: Marie-johanna Kippar/Eesti Käsipalliliit

Eesti käsipalli meistriliiga kolmanda vooru avasid kolmapäeval omavahel läbi ajaloo 27 Eesti tiitlit ära jaganud Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper. Varasemalt olid lõunaeestlased võtnud kõrgeimas sarjas kaks võitu ja harjumaalased alistanud HC Tallinna ning Viljandi HC paremust tunnistanud.

Mäng algas vähese skooriga ja kodupubliku ees mänginud Kehra oli alguses valmis valitsevale meistrile väärilist võitlust andma. Poolaja keskpaigas tõi Sigmar Seermann tabloole viiginumbrid 7:7. Esimese perioodi lõpus aga hakkasid külalised vaikselt ees ära rebima ning vaheajale minnes juhtisid nad 14:10.

Teise poolaja alguses ei saanud võõrustajad kuidagi stardipakult minema ning Põlva tegi vahe juba kümne väravaliseks. HC Kehra põua lõpetas alles 37. minutil Anton Barouski. Edasi kulgeti küll suhteliselt kordamööda skoorides, kuid ohtlikuks enam Pulp&Paper ei saanud. Lõppskooriks tõi karistusviskest Henri Sillaste tabloole numbrid 34:24.

«Vastased olid mänguks korralikult valmis ning esitasid 20 minutit meile korralikku vastupanu. Pärast seda saime aga oma kaitse pidama ning ka realiseerimine paranes. Lõpuks sai otsustavaks meie parem kvaliteet ning komplekteeritus. Kehral on aga noorte mängijate näol potentsiaal olemas ning kui meeskonda suudetakse koos hoida, võidakse mõne aasta pärast juba medalite poole vaadata,» analüüsis kahe hooaja vahel HC Tallinna särgi Põlva Serviti oma vastu vahetanud Jürgen Rooba.

Mängu resultatiivseimad olid Serviti poolel Henri Sillaste seitsme ning Rooba ja Hendrik Varul viie väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles