Noor näitleja: teatrisse ei tohi end ära kaotada

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Tõrvast pärit näitleja Hardo Adamson tunnistab, et kui ta kodulinna jõuab, siis tunneb, et aeg justkui seisaks hetkeks. Heas mõttes. Sest kiire elu kaob ära ja saab nautida hetke.
Tõrvast pärit näitleja Hardo Adamson tunnistab, et kui ta kodulinna jõuab, siis tunneb, et aeg justkui seisaks hetkeks. Heas mõttes. Sest kiire elu kaob ära ja saab nautida hetke. Foto: Arvo Meeks

Väike Hardo, helesinised sukkpüksid jalas, lippas oma esimesel tõsisel ülesastumisel kiirel sammul püünele. Ja see naerupahvak, mis Valga kultuuri- ja huvialakeskuse suurel laval olles publikult vastu tuli, ei lähe tal, tollasel algklassi juntsul, iialgi meelest.

«See on kõige eredam mälestus, et niimoodi naerdi,» meenutab Tõrva gümnaasiumi näitetrupis Pigilind «Vikerkaare» lavastuses Härra Tuult mänginud Hardo Adamson.

«Sealt edasi kõik arenema hakkaski,» lisab 25-aastane noor mees. Tõrvakas, kes sai tuule tiibadesse kodulinna kooliteatrist ja improtrupist ning tänavu suvel lõpetas Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli näitleja eriala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles