Tsentri juhina asus tööle Riho Tiivel

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tsentri uus juht Riho Tiivel.
Tsentri uus juht Riho Tiivel. Foto: Tsenter

Väimelas asuva puiduala kompetentsikeskuse Tsenter uue juhina alustas 3. oktoobrist tööd tootedisainer Riho Tiivel.

Tiivel loodab arendada Tsentrit veelgi rohkem puidualaste teadmiste koondumiskohaks, millest sünniks kasu nii Eesti puidutööstusele tervikuna kui ka samas valdkonnas tegutsevatele partneritele lähiriikides.

Riho Tiivel on läbinud Tartu Kunstikooli õppekava vana mööbli restaureerimise ja uue kujundamise erialal. Pärast seda omandas ta Eesti Kunstiakadeemias tootedisaini magistrikraadi ja töötas viimati disaini valdkonna õppejõuna Kõrgemas Kunstikoolis Pallas mööbliosakonnas.

Lisaks õppejõu tööle oli Riho Tiivel samas õppeasutuses ka mööbliosakonna juhi abi, koordineerides osakonda nii personali kui ka organisatoorse poole pealt. Kunstialane põhjalik haridus ning eelnev kogemus erinevate disainiprojektidega annab talle laiapõhjalised teadmised omatoodete loomisel ja hea arusaamise, millised tooted võiksid olla edukad.

Võrumaa Kutsehariduskeskuse kompetentsikeskuse Tsenter senine juht Mart Nilson jätkab arendusjuhina. Tema kureerida jäävad mitmed projektid nii tootearenduse kui robotiseerimise teemal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles