Liikumissari «Otepää liigub» alustas taas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Otepää valla spordinõunik Ago Arro.
Otepää valla spordinõunik Ago Arro. Foto: Maarius Suviste

Otepää Sport ja Otepää vallavalitsus kutsuvad taas liituma liikumissarjaga «Otepää liigub». Sel aastal on oodatud aktiivselt ühinema ka noored ja kogu klassidega, sest korraldajate teatel on peaauhind ihaldusväärne.

Liikumissarja esimene etapp kestab 1. oktoobrist 31. detsembrini, teine etapp järgmise aasta 1. märtsist 31. maini.

«Otepää liigub» eesmärk on koguda igapäevaselt kõikjal liikudes samme, olgu see tööl, veetes aega perega ja sõpradega, kodus aias toimetades või õhtusel jalutuskäigul. Korraldajad soovivad anda oma panuse Otepää valla inimeste liikumisharjumustesse, premeerida neid aeg-ajalt selle eest ning motiveerida rohkem mõtlema oma tervise peale.

Esimese etapi peaauhind on aktiivsuskell ning palju muid auhindu. Liitumiseks on vaja telefonis alla laadida YuMuuv rakendus ja liituda Otepää kogukonna väljakutsega.

«Igapäevane kehaline aktiivsus on vajalik meile kõigile. Sel aastal on liikumissarjas eraldi väljakutse ka kuni 14-aastastele koolinoortele, kes saavad klasside kaupa liituda. Kõige rohkem samme kogunud klass saab preemiaks unistuste klassiõhtu,» selgitas Otepää valla spordinõunik Ago Arro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles