Eeloleva nädala esimeses pooles jäävad õhutemperatuurid plussi

BNS
Copy
Uue nädala esimene pool veel öökülma ei too, küll aga tuleb arvestada teatava vihmavõimalusega.
Uue nädala esimene pool veel öökülma ei too, küll aga tuleb arvestada teatava vihmavõimalusega. Foto: Elmo Riig

Järgmise nädala esimene pool veel öökülma ei too, küll aga tuleb arvestada teatava vihmavõimalusega.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 1-7, rannikul kuni 11 kraadi. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib vähest vihma sadada. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-11, puhanguti 14, õhtul saartel kuni 18 m/s. Sooja on 11-14 kraadi.

Teisipäeva öö hakul on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärast keskööd Lääne-Eestis pilvisus tiheneb. Hommikul jõuab saartele vihmasadu, mis laieneb edasi mandrile. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-11, puhanguti 14, saartel ja läänerannikul kuni 18 m/s. Sooja on 3-8, rannikul kuni 11 kraadi.

Teisipäeva päeval on saartel on pilvi vähe ja sajuvõimalus väike. Mandril on ennelõunal pilves selgimiste ja vihmahoogudega ilm. Pärastlõunal pilved hõrenevad ja sajuvõimalus väheneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb ning pöördub saartel ja looderannikul läände. Sooja on 9-13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 1-7, rannikul kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles