FOTOD Tõrva liikumissari lõppes kinos tänuüritusega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Tõrva tervisejooksusarja tänavune hooaeg sai väärika punkti kinos Koit peetud tänuüritusel.

Hiljutisel koosviibimisel said tänatud vanusegruppide parimaid. Sel korral osutusid parimateks need, kel sarjas kolmel osavõistlusel tulemus kirja sai. Nii meestele kui naistele oli neli vanusegruppi: noored, 15-30, 31-44 ja 45+.

Chaga Health Tõrva Tervisejooksud 2022 vanusegruppide võitjateks tulid Jette Maria Pihtje, Matthias Kalja, Grete Allilender, Helen Elias, Endrik Raal, Kaja Tättar ja Olavi Vares. Vanusegruppide kolme parimat tänati sarja toetaja Chaga Health eliksiiride ja «Tõrva liigub!» meenetega.

Korraldajate teatel tehti tervisejooksusarjas kokku 99 osaluskorda. Sel korral oli palju neid osalejaid, kes ainult ühel osavõistlusel käisid. Kõigil neljal osavõistlusel osalesid Ever Sinisalu, Aivar Lillipuu, Marek Reiljan ja sarja vanim osaleja Heino Laiapea.

Traditsiooniliselt oli tänuürituse oodatuim osa loosiauhindade loos, nii ka sel korral – taas läksid esmalt loosimisele jooksujalanõud.

Uutes jooksujalatsites saavad veel rohkem liikuda ja sporti teha edaspidi Brit Pihtje, Tea Tuvikene ja Janek Pisartšik. Loosiauhinna laua juures said käia aga mitmed jooksusõbrad ning valida erinevaid spordiga seonduvaid tooteid ja sarja toetaja tervisetooteid.

Nagu korraldajad teatasid, siis mitte juhuslikult ei toimunud tervisejooksusarja lõpetamine Tõrva kinos Koit – ikka selleks, et minna vaatama äsja kinolinale jõudnud tõsielulistel sündmustel põhinevat spordidraamat «Kalev».

MTÜ Tõrva Spordiselts on liikumisürituse sarja Tõrva Tervisejooksud korraldanud viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles