Valga vutipoisid tulid meistrivõistlustelt esikohaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vutipoisid treenerite ja vallavanem Monika Rogenbaumiga
Vutipoisid treenerite ja vallavanem Monika Rogenbaumiga Foto: Merle Saavel

Äsja lõppesid Eesti noorte jalgpalli meistrivõistluste U11 neljanda alagrupi mängud, kus jalgpalliklubi FC Valga saavutas B-tugevusgrupis esikoha, võites eranditult kõik mängud. Mängijaid autasustati karika, medalite ja meenetega.

Eesti noorte meistrivõitluste tänavune jalgpallihooaeg algas kevadel, kui FC Valgal tuli mängida viie võistkonnaga kokku kümme mängu. Nende jooksul lõid Valga jalgpallurid kokku 61 väravat, vastased vastasid vaid 11 väravaga.

Treener Sergei Ivanovi sõnul mängisid poisid kevadel vabalt, olid füüsiliselt, psühholoogiliselt, tehniliselt ja taktikaliselt mängudeks valmis. Seevastu sügisesed võistlused olid keerulisemad, rohkem oli psühholoogilist mängu, kuna vastased olid arenenud ja soovisid ka võitu.

«Siiski mängisid meie poisid kindlalt, näitasid oma kõrget taset, vastupidavust ja tänu suurele tööle võideti vastaseid. Selle kõige eest tänan ka lastevanemaid, kes on alati olnud mõistvad ja pühendunud,» ütles Ivanov.

Treenitakse Valga kesk­staadionil ja kunstmuruväljakul ning talvel spordihallis, võistlemas käiakse turniiridel üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles