Valgamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vallavanem Jaanus Barkala (paremal) ja volikogu esimees Rein Pullerits tunnustasid ka Külli Teearu Otepää muusikakoolist.
Vallavanem Jaanus Barkala (paremal) ja volikogu esimees Rein Pullerits tunnustasid ka Külli Teearu Otepää muusikakoolist. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Otepää vald tänas õpetajaid

Otepää kultuurimajas tunnustati valla aasta õpetajaid 2022.

Otepää gümnaasiumist said selle tiitli klassijuhataja Tiie Jaaniste ja loodusainete õpetaja Mariana Naaber, Puka koolist ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Tanel Kiislar, klassiõpetaja Marju Sarapuu ja õpetaja abi Annika Vihm, Pühajärve põhikoolist loodusõpetuse õpetaja Pille Kangur ja lasteaia abiõpetaja Kätlin Metsar.

Keeni põhikoolist pälvisid tunnustuse lasteaia õpetaja assistent Annelii Jürimaa, matemaatikaõpetaja Heya Lepa ning klassiõpetaja, loodusõpetuse ja inimeseõpetuse õpetaja Jaana Veri, Otepää lasteaiast logopeedid Leana Pauskar ja Piia Raukas, Otepää muusikakoolist puhkpilliõpetaja Külli Teearu ning Audentese spordigümnaasiumist kooli juhataja ja matemaatikaõpetaja Reet Dalberg ning füüsikaõpetaja Silva Hinnobert. LEPM

Taas selgub Otepää valla aasta isa

Alanud on tänavune Otepää valla aasta isa konkurss. Aunimetus antakse isadepäeva pidulikul kontsertaktusel üle mehele, kelle peres kasvab laps või lapsed, kes saavad kodunt armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust.

Kandidaadi esitamise avaldusel tuleb märkida kandidaadi ees- ja perekonnanimi, elukoht, töökoht ja amet, laste arv, vanused ja nimed ning lühiülevaade kandidaadi elust. Avalduse saab alla laadida ka valla kodulehelt.

Avaldused tuleb saata 25. oktoobriks valla posti- või e-posti aadressile.

Mullu kuulutati Otepää valla aasta isaks Enn Kärson. LEPM

Tõrva kaarsild on ajutiselt suletud

Tõrvas asuv kaarsild on 21. oktoobrini suletud. Sellele paigaldatakse tugevdused.

Töid teostab OÜ Venso Ehitus. LEPM

Vallavanem võõrustas ettevõtjaid

Valga raekojas leidis ettevõtlusnädala käigus leidis aset ka valla ettevõtjate hommikusöök vallavanemaga. Osales üle 30 eri valdkondade ettevõtja.

Ettevõtlus- ja arenguspetsialist Mare Raid tuletas ettevõtjatele meelde, et ettevõtjad saavad Valga valla kodulehel end märgatavamaks teha. Ettekande «Ühiselt ja arukalt kasvavad ettevõtted – uued võimalused Eesti-Läti programmis 2021–2027» tegid Helena Järviste ja Janika Friedenthal Eesti-Läti programmi ühissekretariaadist. Vallavanem Monika Rogenbaum tutvustas valla arengusuundi ning seejärel toimus vabas vormis vestlusring. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles