Ehitaja raskused venitavad spordihoone valmimist

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tööd on nüüdseks mingil määral taas käima läinud. Eile keskpäeva paiku paigaldasid neli meest seal armatuuri.
Tööd on nüüdseks mingil määral taas käima läinud. Eile keskpäeva paiku paigaldasid neli meest seal armatuuri. Foto: Arvo Meeks

Valgas alanud spordihoone ehitustööd edenevad visalt, kuna makseraskustes ehitaja läheb tõenäoliselt pankrotti. Praegu on lootus sellel, et tööd teeb lõpuni teine pakkumuses osalenud firma.

Eeskätt Valga Priimetsa kooli ruumikitsikuse leevendamiseks mõeldud hoone kerkib keskstaadioni juurde. Ehitustööd algasid tänavu kevadel. Viimasel ajal on platsil aga valitsenud peaaegu et vaikus. Vallavalitsuse ehitus- ja planeerimisteenistuse juhataja Urmas Möldre selgitas, et põhjus seisneb muredes ehitaja Rennes OÜga. «Ta andis meile teada, et on maksejõuetu ega ole võimeline lepingut täitma. Tema kohta on esitatud pankrotihoiatus. Lähipäevadel selgub, kas pankrot kuulutatakse välja,» selgitas Möldre.

«Aga kuna tegu oli ühispakkumusega, läheb teine pakkuja RST Valga ehitusega edasi ja leiab endale uued koostööpartnerid. Lepingut me ei lõpeta, aga teeme mingid muudatused,» lisas teenistuse juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles