Otepää jutusaade jõuab raadioeetrisse

LEPM
Copy
Jutusaade «Tunnike Otepääd» on Otepää kultuurikeskuste taskuhääling, mille valmimist toetab Otepää vald. Fotol saatejuhid Merilin Kirbits (vasakul) ja Kaidi Pajumaa.
Jutusaade «Tunnike Otepääd» on Otepää kultuurikeskuste taskuhääling, mille valmimist toetab Otepää vald. Fotol saatejuhid Merilin Kirbits (vasakul) ja Kaidi Pajumaa. Foto: Otepää Vald/ Otepää Kultuurikeskused

Taskuhäälingu jutusaade «Tunnike Otepääd» on nüüdsest eetris ka raadios Ruut FM.

Alates 20. oktoobrist saab iga kuu esimesel ja kolmandal neljapäeval kell 12.00 raadios Ruut FM kuulata jutusaadet «Tunnike Otepääd», kus Kaidi Pajumaa ja Merilin Kirbits tutvustavad tunni aja jooksul Otepää valla huvitavaid inimesi ja projekte, mis on ühel või teisel viisil seotud Otepää vallaga.

Jutusaade «Tunnike Otepääd» jõudis taskuhäälinguna kuulajateni 2021. aasta oktoobrikuus, mil toonane Otepää Kultuurikeskuste loomejuht Kaidi Pajumaa koos endise loomejuhi ja näitleja Merilin Kirbitsaga alustasid saadete tegemist.

«Jutusaade osutus aasta jooksul väga populaarseks ning tekkis soov seda laiemale publikule jagada ja saigi raadiojaamaga Ruut FM tehtud vastavasisuline kokkulepe,» selgitas Otepää Kultuurikeskuste juhataja Jorma Riivald.

Jutusaade «Tunnike Otepääd» on Otepää Kultuurikeskuste taskuhääling, mille valmimist toetab Otepää vald.

«Tunnike Otepääd» kordussaade on Ruut FM eetris laupäeviti kell 09.00. Saade on ka järelkuulatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles