Selgusid Võrumaa jooksusarja võitjad

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Naiste esikolmik: Jana Treier (keskel), Maie Maask (vasakul) ja Consuelo Laanemäe Räim
Naiste esikolmik: Jana Treier (keskel), Maie Maask (vasakul) ja Consuelo Laanemäe Räim Foto: Võrumaa spordiliit

Võrumaal sai taas teoks Munamäe-Võru maastikujooks. Ühtlasi oli tegu tänavuse Võrumaa pikamaajooksude sarja finaaletapiga.

Kokku oli tänavuses, 12. korda teoks saanud jooksusarjas 11 etappi. Nende kõikide tulemuste kokkuvõttes selgusid sarja parimad eri vanusegruppides, aga veel mitmes teiseski kategoorias.

Kaheksal korral esikolmikus

Meeste seas võitis hooaja kokkuvõttes parim Helari Laiakivi (Arcwood). Laiakivi tegi kaasa kõik sarja etapid ja saavutas neist kahel ka võidu. Alates neljandast osavõistlusest jõudis ta alati ka esikolmikusse – kokku tõusis ta pjedestaalile seega kaheksal etapil.

Järgnes Silja Spordi esindaja Margus Lehtna. Kümnel etapil kaasa teinud mees jõudis esikolmikusse neist seitsmel.

Kolmandaks tuli Indrek Ivask (FNT). Temalgi jäi osalemata vaid ühel etapil. Tänavuseks laeks jäi ühel etapil välja joostud kolmas koht.

Naistest kuulus hooaja kokkuvõttes võit aga Jana Treierile klubist Sparta. Kaasa tegi ta küll vaid üheksal etapil, kuid jõudis neist kõigil kolme parema sekka. Kahel etapil oli Treier aga kõige kiirem naine, sealhulgas ka Munamäe-Võru jooksul.

Teiseks tuli naiste seas Maie Maask (Deporte). Kümnel etapil kaasa teinud harrastussportlane jõudis neist pooltel esikolmikusse.

Auväärt kolmas koht läks aga naiste arvestuses Consuelo Laanemäe Räimele Võru suusaklubist. Üheksal etapil osalenud naine jõudis kahel korral ka esikolmikusse, täpsemalt kolmandale kohale.

64 järjekindlat osalejat

Lisaks võistlusele väärtustavad sarja korraldajad Võrumaa Spordiliidust ka osalemise järjepidevust. Seega said kingituse kõik, kes hooaja jooksul üheltki etapilt kõrvale ei jäänud. Neid oli kokku 64.

Aktiivseimaks ettevõtteks kuulutati tänavuse osaluse põhjal puidutööstus Barrus AS. Aktiivseim kool oli Võru Kreutzwaldi kool, aktiivseim spordiklubi Võru suusaklubi, aktiivseim lasteaed Võrus asuv Sõleke. Aktiivseima perekonna tiitli viisid aga koju Salumetsad: Kärt, Ingrid, Marta ja Tambet.

SARJA PARIMAD VANUSEGRUPPIDE KAUPA

N12: Lisandra Jõgeva

M12: Jako Harlis Kala

N14: Eva Lotta Joonas

M14: Lauri Juul

N16: Regina Parv

M16: Sander Koobak

N18: Kersti Roht

M18: Matteo Marcus Meitern

N21: Carmen Kuningas

M21: Andre Kukk

N30: Jana Treier

M30: Helari Laiakivi

N40: Consuelo Laanemäe Räim

N50: Bianca Punt

M50: Kaupo Kaiv

N60: Silvia Saarniit

M60: Kalev Kajaste

Allikas: Võrumaa Spordiliit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles