Arenduskeskus ootab kandidaate Võru maakonna ettevõtjate tunnustamiseks

LEPM
Copy
Võru maakonna tublimaid ettevõtjaid tunnustati 2021. aastal Rõuges.
Võru maakonna tublimaid ettevõtjaid tunnustati 2021. aastal Rõuges. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaa Arenduskeskus kutsub esitama kandidaate Võru maakonna aasta ettevõtjate aunimetuste andmiseks. 

Tänavuse Võru maakonna aasta ettevõtja aunimetused kuulutab Võrumaa Arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots välja ettevõtjate tunnustusüritusel 16. novembril. Võru maakonna aasta ettevõtja aunimetuste kandidaate võivad esitada nii kohalikud omavalitsused, ettevõtted, organisatsioonid kui ka üksikisikud.

Noorte ettevõtlikkuse konsultant Eliis Ermel rõhutab, et maakonna parimate sekka saab esitada juba kolmandat aastat järjest kandidaate ka aunimetusele «Võru maakonna aasta õpilasfirma».

«Noorte ettevõtjate tunnustamine on vahest isegi olulisem kui juba ettevõtlusmaastikul kanda kinnitanud tegijate märkamine, sest noor saab sellest innustust ja tegutsevad ettevõtjad uusi vaatenurki,» ütles Ermel.

Ettevõtluse konsultant Ivi Martens märkis aga, et enne kandidaadi esitamist on hea mõte vaadata, kes on varem aasta ettevõtja aunimetuse saanud. Martensi sõnul on varasemad tunnustuse saajad heaks eeskujuks ning nimekirja uurides võivad tekkida mõtted, millist ettevõtjat sel aastal esitada võiks. Ta lisas, et ettevõtjate jaoks ei ole aunimetuse saamine mitte ainult nende töö märkamine vaid näitab ka tehtu kõrget kvaliteeti.

Taotlusi oodatakse hiljemalt 25.oktoobriks. Varasemalt on aunimetused pälvinud näiteks AS Wermo, Kobela Kaubandus OÜ, Õpilasfirma Seenix, AS Värska Vesi ja ettevõtjad Andri Needo ning Taimar Timmi.

Võrumaa aasta ettevõtja aunimetuse andmise statuut ja taotluse vorm on leitav Võrumaa Arenduskeskuse kodulehel.

Digitaalselt allkirjastatud taotlused on oodatud Võrumaa Arenduskeskuse e-posti aadressile arenduskeskus@vorumaa.ee Paberkandjal taotlused tuleks saata märksõnaga «Aasta ettevõtja auhind» Võrumaa Arenduskeskuse postiaadressil Jüri 12, 65620 Võru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles