Novembri esimeses pooles leiab taas aset Lõuna-Eesti maitsete nädal «Metsast taldrikule». 3.–13. novembrini saab poolesajas söögikohas nautida kahekäigulisi erimenüüsid, mille toitudesse on sobitatud eestimaised sügisesed metsaannid.
Laudadele ilmuvad metsikud toiduelamused
Meeldejäävad maitseelamused ootavad külalisi 54 kohvikus ja restoranis Tartu-, Jõgeva-, Põlva-, Viljandi-, Võru- ja Valgamaal.
Põlvamaa metsikuid maitseid pakuvad hotelli Pesa restoran, Tillu kohvik, Maa Gurmee kodurestoran, Cantervilla lossi restoran ja kodukohvik Rasina Rosinad.
Võrumaal osalevad Ööbikoru Villa restoran Andreas, kodurestoran Maagõkõnõ ja Veski pubi.
Valgamaa metsikuid maitseid jagavad aga klientidega GMP Pühajärve restoran, Ugandi Resto, Pühajärve spaa ja puhkekeskuse pubi, Munaka Resto ja kohvik Läti Saatkond.