Uudishimu viis Võru mehe tõsielusaatesse

Jaanika Elias
, reporter
Copy
«Vallalises kaunitaris» osalenud Võrumaa mees Ahti Lind pankroti pärast pead norgu ei lase, sest järgmine aasta toob kindlasti uued võimalused.
«Vallalises kaunitaris» osalenud Võrumaa mees Ahti Lind pankroti pärast pead norgu ei lase, sest järgmine aasta toob kindlasti uued võimalused. Foto: Arvo Meeks

Võrulane Ahti Lind (37) võistles tõsielusaates «Vallaline kaunitar» meelelahutaja Brigitte Susanne Hundi südame pärast. Kuidas see lõppes, jääb esialgu saladuseks, kuid toredaid sõpru leidis ta saatest küll.

Avalduse saates osalemiseks täitis Lind uudishimu ajel viimasel õhtul, kui see veel võimalik oli. «Järgmise päeval helistati, et õhtul on casting (prooviesinemine – toim). Teised praadisid mitu kuud, aga mul läks kiiresti,» muigab Lind. «Tegelikult uskusin, et tegijad küsivad minult midagi, aga kohe öeldi, et olen juba mitmest voorust edasi saanud.»

Lind võttis end töölt vabaks, et minna mitmeks nädalaks Lääne-Virumaale Vihula mõisasse, kus võtted toimusid. «Panin oma töötajad fakti ette, et nüüd on niimoodi,» meenutab mees suvist aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles