Laos naudib aeglaseid hommikuid

Copy
Saatejuht Piret Laos
Saatejuht Piret Laos Foto: Eero Vabamägi

Raadios Elmar käis külas Otepäält pärit teletegija Piret Laos. Telenägu tunneb rõõmu, et tema juhitavad saated «Ma näen su häält» ja «Õhtu!» on hästi vastu võetud.

«Olen selle eest nii tänulik. Pean tunnistama, et kui saade «Ma näen su häält» alustas, ei olnud ootused liiga kõrged. Tegime seda kohe alguses suure kirega, kuid ei teadnud, mida oodata. Asjad, mis toimivad Ameerikas, ei pruugi sugugi Eestis tööle minna,» rääkis ta.

«Rääkides «Õhtu!» saatest, siis paljudele võib-olla tundub, et teen päevas tunnikese tööd. Reaalsuses alustame aga juba hommikul korraliku andmisega. Meil on väga intensiivsed koosolekud, vestlused, arutelud ja mõtete põrgatamised. Pea iga päev avastan järsku, et kell on juba 16 ja nii palju veel teha,» muigas saatejuht.

Laos märkis, et tegemaks meelelahutust, tuleb tohutult eeltööd teha. «Oleme selle orgi otsa kukkunud küll, et endale tundub idee esialgu nii naljakas ja hiljem mõistame, et eetris üldse ei toiminud.»

Saatejuht kirjeldas ka, kuidas tal on tavaks oma akusid laadida ja vaba aega veeta. «Nädalavahetused on mul valdavalt vabad. Eks oleneb päevast ja pere plaanidest, kuid üldiselt naudin pikki ja aeglaseid hommikuid.»

«Hullumeelne kohvijooja ma pole, kuid vabal päeval tundub lihtsalt tore seda jooki nautida. Kui mõnus hommikurahu on saavutatud, meeldib sõpradega koos aega veeta. Tavaliselt läheme koos näiteks jalutama, rattaga sõitma või muuseumit külastama. Balanss peab töö- ja eraelu vahel olema, muidu ei töötaks ei üks ega teine,» rääkis Piret Laos raadios Elmar, mille meeskonda ta ka ise neli aastat kuulunud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles