Reformierakond valis endale Valgamaal uued juhid

LEPM
Copy
Reformierakonna Valga piirkonna vastne juht Lauri Drubinš.
Reformierakonna Valga piirkonna vastne juht Lauri Drubinš. Foto: Arvo Meeks

20. oktoobril toimunud Reformierakonna Tõrva, Valga ja Otepää piirkonnaorganisatsioonide üldkoosolekutel valiti kõikidele piirkondadele uued juhid.

Kõik koosolekud toimusid Tõrvas, kus Tõrva piirkonna juhiks valiti Maido Ruusmann, Valga piirkonna juhiks Lauri Drubinš ning Otepää piirkonda juhib ka edaspidi Kuldar Veere.

Reformierakonna Tõrva piirkonna juhiks valiti Maido Ruusmann.
Reformierakonna Tõrva piirkonna juhiks valiti Maido Ruusmann. Foto: Arvo Meeks

Maakonnajuht Maido Ruusmanni sõnul on tal hea meel, et erakonnakaaslased teda jätkuvalt usaldavad. “Mul on suur au ka edaspidi Reformierakonna Tõrva piirkonnaorganisatsiooni juhtida. Oleme meie piirkonnas juba palju jõudnud korda saata, aga see ei tähenda, et edaspidi saaks end lõdvaks lasta. Tuleb aina edasi pingutada. Kevadel ootavad meid ees riigikogu valimised ning selleks me ka juba vaikselt valmistume.”

Otepää piirkonda juhib ka edaspidi Kuldar Veere.
Otepää piirkonda juhib ka edaspidi Kuldar Veere. Foto: Arvo Meeks

Valga piirkonnaorganisatsiooni vastne juht Lauri Drubinš on samuti tänulik, et liikmed teda juhina usaldavad. “Näen oma rolli eelkõige Reformierakonna Valga liikmete koondamises ühiseks meeskonnaks, liikmeskonna laiendamises ja selgemate sihtide määratlemises erakonna jaoks Valgas. Peame üheskoos vaeva nägema, et kevadistel valimistel oleks erakonnal jätkuvalt head tulemused”.

Lisaks valiti erakonna Tõrva piirkonna juhatusse Enn Mihailov, Eero Viisu, Hardo Lust, Helen Elias, Giia Timpson ja Harry Mägi. Valga piirkonna juhatusse Margus Lepik, Toomas Pai, Maarja Mägi, Ivar Unt, Enno Kase, Rainer Kuutma, Mart Vanags ning Ants Järvmägi ja Otepää piirkonna juhatusse Kalle Põldmägi, Viljar Teder, Mari Mõttus, Heikki Kadaja, Silver Eljand ja Urmas Kuldmaa.

Reformierakonna Tõrva piirkonnas on kokku 110, Valga piirkonnas 171 ja Otepää piirkonnas 48 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles