Lähipäevadel tuleb kuni 12 kraadi sooja

LEPM
Copy
Sügisene pihlakas.
Sügisene pihlakas. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Lähipäevad tulevad vahelduva eduga sajused, öösel võib varitseda öökülmaoht, päevased õhutemperatuurid aga kerkivad 12 soojakraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel ööl vastu teisipäeva pilvisus tiheneb ja merelt jõuab saartele vihmasadu. Paiguti tekib udu. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2, saartel ja paiguti rannikul 3-9 kraadi. Teisipäeva päeval on enamasti pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Pärastlõunal pöördub saartel edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on 5-9, saartel kuni 12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9, saartel kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on enamasti pilves ja vihmane ilm. Puhub edela- ja läänetuul 4-9 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Neljapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub läänekaaretuul 2-8, pärastlõunal edelatuul 5-10 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles