Kassas selgunud hind tekitas kliendis nördimust

Tiit Loim
, reporter
Copy
Maxima kaupluseketi esindaja kinnitas, et tegu oli inimliku eksimusega, mis juhtus ühe töötaja liigse agaruse tõttu, ja lubas, et edaspidi on poekett hoolikam neid vältima. Foto on illustratiivne.
Maxima kaupluseketi esindaja kinnitas, et tegu oli inimliku eksimusega, mis juhtus ühe töötaja liigse agaruse tõttu, ja lubas, et edaspidi on poekett hoolikam neid vältima. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Hiljuti Maxima kauplust külastanud valgalannalt küsiti ostetud kauba eest kassas rohkem raha, kui oleks eeldanud letil nähtud hind. Kaupluseketi esindaja sõnul oli tegu apsakaga, millesarnaste vältimise nimel nad edaspidi rohkem vaeva näevad.

Valgalanna Urve Schmidt põrkus hiljuti Valga Maximat külastades olukorraga, milliseid teisteski poodides tõenäoliselt aeg-ajalt ette tuleb. «Käisin Maximas ja seal on müügil vale hinnaga kaup, juba kolmas kord järjest.»

Ta täpsustas, et teisipäeviti algab poes soodustus, ent esmaspäeval oli Saaremaa kuumsuitsu saunasingil juba soodushind 8,49 eurot juures. Kassas selgus siiski, et hind on peaaegu 12 eurot. «Teisipäev on soodukapäev, aga esmaspäeval pannakse kaup soodushinnaga letile ja müüakse tegelikult kalli hinnaga maha. Paki peal on odav hind, aga inimene läheb kassasse, lüüakse läbi, ostabki kalli hinnaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles