Mis võiks olla Lõuna-Eesti aasta toode?

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Lõuna-Eesti aasta toode valmib Põlvamaal Valgjärvel tegutsevas Siidrikojas.
Lõuna-Eesti aasta toode valmib Põlvamaal Valgjärvel tegutsevas Siidrikojas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuulutame välja konkursi «Lõuna-Eesti parim toode 2022». Ootame sellele Lõuna-Eesti tooteid ja teenuseid. Ettepanekud koos põhjenduse ja toote fotoga on teretulnud nii tarbijatelt kui ka ettevõtete esindajailt. Need tuleks saata hiljemalt 10. novembriks aadressile aastatoode@lounapostimees.ee.

Mullusel Lõuna-Eesti Postimehe ettevõtluskonkursil pälvis aasta toote tiitli AS Hobbitoni traditsiooniline suitsusaun. Auhinnaks sai võitnud ettevõte 5000 euro väärtuses reklaamimahtu Postimees Grupi väljaannetes.
Mullusel Lõuna-Eesti Postimehe ettevõtluskonkursil pälvis aasta toote tiitli AS Hobbitoni traditsiooniline suitsusaun. Auhinnaks sai võitnud ettevõte 5000 euro väärtuses reklaamimahtu Postimees Grupi väljaannetes. Foto: Arvo Meeks

Oluline on, et toode või teenus oleks Valga-, Võru- või Põlvamaa inimeste loodud.

Esitatud tooted ja teenused paneme Lõuna-Eesti Postimehe veebis rahvahääletusele ning saadud tulemusele lisame Lõuna-Eesti Postimehe kokkukutsutud žürii hääled. Võitja avalikustame 8. detsembril Lõuna-Eesti Postimehe vahel ilmuvas Ettevõtluslehes. Võitjale on ka väärikas auhind: 5000 euro väärtuses reklaamimahtu Postimees Grupi väljaannetes, lisaks saab võitja õiguse kasutada oma tootel aasta toote märgist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles