Lähipäevil on oodata pilvist ilma ja vihma

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lähipäevade õhutemperatuur kostitab meid maksimaalselt 12-13 kraadiga.
Lähipäevade õhutemperatuur kostitab meid maksimaalselt 12-13 kraadiga. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeva öösel on pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub edelatuul 5-11, hommikul saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 9-12 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärastlõunal saartelt alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, puhanguti 15, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti kuni 20 m/s, vastu õhtut pöördub tuul saartelt alates loodesse ja nõrgeneb veidi. Sooja on 11-13 kraadi.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab Ida-Eestis vihma. Puhub loodetuul 5-11, puhanguti 15, öö hakul rannikul kuni 18 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Sooja on 3-6, rannikul 9 kraadi. Päeval on vähese, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 5-11, Ida-Eestis puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Sooja on 5-9, saarte rannikul kuni 11 kraadi.

Esmaspäeva öö hakul on selge ilm. Pärast keskööd lääne poolt pilvkate tiheneb, ilm püsib sajuta. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +4 kraadi, Lääne-Eesti rannikul on kuni 8 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal liiguvad vihmahood saartelt üle mandri ida suunas. Puhub lõunakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, õhtul pöördub tuul saartelt alates läände. Sooja on 6-10, Lääne-Eestis kuni 12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles