INTERVJUU ⟩ Siseminister: sõjapõgenikke tuleb hakata ümber paigutama (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Siseminister Lauri Läänemets ütles neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil, et sisejulgeoleku töötajatel ilmselt lähiajal ka täiendavat palgatõusu oodata.
Siseminister Lauri Läänemets ütles neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil, et sisejulgeoleku töötajatel ilmselt lähiajal ka täiendavat palgatõusu oodata. Foto: Arvo Meeks

Praegu 37 000 Ukraina sõjapõgenikule varju pakkuval Eesti ühiskonnal võib tuleval suvel kätte jõuda piir, kus tuleb paluda teistelt Euroopa riikidelt abi põgenike ümberpaigutamisel, ütleb siseminister Lauri Läänemets. Sotside liider on ka seda meelt, et Marko Mihkelsonil on raske jätkata riigikogu väliskomisjoni esimehena.

Kui peaks selguma, et sotsiaaldemokraatide kõrge poliitik, riigikogu komisjoni esimees on omanud kahtlasi fotosid lastest, siis mida te teeks?

Mina pakuks komisjoni esimeheks välja uue inimese. Marko Mihkelsoni puhul tuleb endale esitada küsimus, kas nii kõrgel positsioonil on võimalik edaspidi seda tööd teha. Kui sa teiste riikide saadikute ja riigijuhtidega kohtud ja kätt surud, siis kas nad võtavad sind tõsiselt või mitte? Tavaliselt mitte.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles