Lähipävil on ilm valdavalt sombune

BNS
Copy
Sügis Võrumaal.
Sügis Võrumaal. Foto: Arved Breidaks

Lähipäevil on õhutemperatuurid plussis, kuid ei tõuse märkimisväärselt üle kümne kraadi, taevas on valdavalt pilves ja aeg-ajalt sajab vihma.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva selge ja vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub valdavalt loodetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14, Kirde-Eestis kuni 17 m/s. Hommikuks tuul vaibub. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul kohati kuni +8 kraadi. Teedel on libeduseoht.

Esmaspäeva ennelõunal on vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Õhtul sajab Lääne-Eestis kohati vihma. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse 2-8 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva pilves ilm. Ajuti sajab vihma, Kirde-Eestis võib sekka tulla lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul, vastu hommikut Lääne-Eestis läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9, öö hakul Ida-Eestis kohati nullkraadi lähedal. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 8-11 kraadi.

Kolmapäeva öösel on samuti pilves ilm ja kohati sajab vähest vihma. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Kolmapäeva päeval on enamasti pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 6-10 kraadi.

Neljapäeva öösel on peamiselt pilves ilm ja enamikus kohtadest sajab vihma. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Neljapäeva päeval on peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Ida-Eestis puhub kagutuul, Lääne-Eestis edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles