Muusik kogub albumi tarbeks toetust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Anu Taul
Anu Taul Foto: Elmo Riig

Valgamaalt Tõrva vallast pärit, ent nüüd Haanjamaal elav muusik Anu Taul plaanib veel sel aastal välja anda oma värskeimat loomingut sisaldava albumi «Metskass». Selle sünnile saavad kaasa aidata kõik, kes leiavad võimaluse albumi sündi Hooandja platvormil toetada.

Albumi kõikide laulude muusika autor on Taul ise, laulutekstid on kirjutanud Erkki Peetsalu. «Need tekstid ja nende põhjal valminud lood on sündinud Haanimaa kuplilisel maastikul ning räägivad ennekõike suhetest – suhetest loodusega ja inimeste vahel,» räägib Taul Hooandjas.

Albumil teeb kaasa mitu Lõuna-Eestiga seotud muusikut. Akustilist ja elektrikitarri mängib Madis Meister, basskitarri Henno Kelp, põikiflööti Merike Paberits ja rütmipille Margus Tammemägi.

Laulud on vaja miksida, masterdada, plaadile pressida ja CD ümbris valmistada. Selleks kõigeks vajabki Taul toetust. Projekti toetatakse aga Hooandja platvormi kaudu vaid juhul, kui see kogub 25. novembriks 3700 eurot. Neljapäeva õhtuks oli 64 annetaja toel koos 2597 eurot.

Kui 3700 eurot koguda õnnestub, annab Taul albumi välja digitaalselt. Kui peaks õnnestuma koguda 5150 eurot, antakse see välja CD-l. 7200 euro täitumisel on aga kavas «Metskass» välja anda nii digitaalselt, CD-l kui ka vinüülina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles