Võidud rändasid Põlvasse ja Räpinasse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Räpina ühisgümnaasiumi võidukad noormehed
Räpina ühisgümnaasiumi võidukad noormehed Foto: polvamaa.ee

Põlvas Mesikäpa hallis selgusid Põlvamaa koolide 4.–5. klassi tüdrukute ja poiste rahvastepallimeistrid.

Tüdrukutest saavutas viie võistkonna konkurentsis esikoha Põlva kooli võistkond koosseisus Marielle Leesalu, Delisa Põld, Sarah Zopp, Laura Aleksejev, Grete Orti, Matilda Nuuma, Lisandra Sammalkivi ja Rage Reedi, neid juhendas kehalise kasvatuse õpetaja Ulvi Musting. Järgnesid Kanepi gümnaasiumi tiim ja Räpina ühisgümnaasiumi 1. võistkond.

Üheksa võistkonna osalusel peetud 4.–5. klassi poiste rahvastepalli meistritiitel mängiti sel aastal Räpinasse. Ühtegi mängu kaotamata turniiri võitnud Räpina ühisgümnaasiumi 1. võistkonnas mängisid Marko Heering, Martin Kants, Ainar Kusnets, Lucas Paalman, Roger Roosileht, Rasmus Rahasepp, Hardi Võsokovski ja Henri Mertsina, nende kehalise kasvatuse õpetaja on Jaanus Meitus. Järgnesid Põlva kooli 1. ja 2. võistkond.

24. novembril Tartus toimuval Eesti koolispordi liidu 4.–5. klassi Dumle rahvastepalli piirkonnafinaalis esindavad nii oma kooli kui ka Põlvamaad Põlva kooli ja Kanepi gümnaasiumi tüdrukute ning Räpina ühisgümnaasiumi ja Põlva kooli poiste võistkonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles